Martina Hingis – tenisová síň slávy!

01.05.2013 10:16

Martina Hingis – tenisová síň slávy!

y_-_h.jpg

Velká tenisová pocta! Bývalá světová jednička Martina Hingis (EZONE Xi, POLYTOUR PRO125) byla vybrána ke slavnostnímu jmenování do Mezinárodní tenisové síně slávy!

Úvodní odstavec ještě doplňme o zajímavou, ale přitom velmi málo známou informaci, usměvavá švýcarská tenistka byla světovou jedničkou jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře. Unikátní zápis do historie světového tenisu.

Ale na začátku stál trochu jiný zápis, Martina Hingis podepsala se společností Yonex kontrakt již v roce 1994, v pouhých čtrnácti letech.

„Tenisový génius,“ nechávali se už v té době jednohlasně slyšet tenisoví experti.

A budoucnost jim dala za pravdu. Martina Hingis vyhrála patnáct grandslamových titulů, ve čtyřhře přitom ve Wimbledonu triumfovala už v patnácti letech, rok nato přidala první singlový triumf, na Australian Open.

I tento úspěch pomohl Martině Hingis k tomu, aby se v šestnácti letech a šesti měsících stala vůbec nejmladší singlovou světovou jedničkou!

„Být uvedená do tenisové síně slávy je obrovská čest. Je to skutečně privilegium být součástí tak výjimečné skupiny ikon světového tenisu,“ nechala se slyšet Martina Hingis, která v současné době je jednou z ambasadorek společnosti Yonex a podílí se na výchově nových tenisových talentů.

Slavnostní jmenování se uskuteční v červenci v americkém Newportu – a společnost Yonex k této mimořádné události Martině Hingis upřímně blahopřeje!

 

Zpět

Vyhledávání

Vypletaci servis Jilemnice +420 733 129 675